Med kultur som drivkraft

Kulturinitiativet har skapats av Operainitiativet och Flen Världsorkester.
Dessa ideella organisationer har flera års erfarenhet av att runt om i landet inspirera till integration, i första hand genom musiken.

I Flen har Världsorkestern också skapat ett Culture House med aktiviteter inom måleri, film, foto, teater och dans. Statens Kulturråd har lämnat flera betydande anslag till verksamheten och på så sätt har Världsorkestern blivit pionjär för gemensamt kulturskapande över etniska och sociala gränser.

Verksamhetsområden

Musik

(orkester, musikkår, kör)

Hör av dig till oss och beskriv hur ditt musik-projekt engagerar människor och hjälper att främja integration på din ort!

Drama
(teater, pjäser, skådespel)

Hör av dig till oss och beskriv hur ditt drama-projekt engagerar människor och hjälper att främja integration på din ort!

Bildkonst
(måleri, skulptur, teckning, grafik)

Hör av dig till oss och beskriv hur ditt bildkonst-projekt engagerar människor och hjälper att främja integration på din ort!

Dans

(koreografi, danskonst, danstillställning)

Hör av dig till oss och beskriv hur ditt dans-projekt engagerar människor och hjälper att främja integration på din ort!

Svenska språket

De föreningar som kan skapa intresse för det svenska språket skall kunna belöna det nya skribenterna som lyckas beskriva det nya landet Sverige på svenska. 

Email-utskick
KUI-logo_transperent_beigePNG.png
Kulturinitiativet

Skriv till oss

Org nummer: 802519-4500

info@kulturinitiativet.org

Kulturinitiativet
c/o Calissendorff Swarting  
Hamngatan 11 

111 47 Stockholm 
Sweden

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

Kulturinitiativet 2018